Nominatie FireForum Award - STEM HIER

Nominatie FireForum Award - STEM HIER

Het project www.ikcheckmijnzaak.be  van Brandweer Zone Rand is genomineerd voor een FireForum Award!
 
 
De genomineerden voor de Fireforum Awards 2023 zijn zonet bekendgemaakt. Het project “Ikcheckmijnzaak.be” van Brandweer Zone Rand is bij de laatste drie finalisten in de categorie Brandveiligheid - sensibilisering en preventie in een professionele context.
 
Fireforum
Fireforum Awards wil mensen of organisaties bekronen die zich op een of ander vlak in de wereld van de brandbestrijding verdienstelijk hebben gemaakt. Ze worden toegekend door Fireforum vzw.
De vzw streeft naar een betere brandveiligheid, door het stimuleren van dialoog, het verspreiden van kennis en informatie en het promoten van kwaliteit en innovatie.
 
 
Het project www.ikcheckmijnzaak.be
 
 
Bij Brandweer Zone Rand vergeten we niet dat we een hulpverleningszone zijn. We positioneren ons als de betrouwbare, professionele en bereikbare partner bij uitstek voor alle informatie rond brandveiligheid en preventie zodat  dit resulteert in meer brandveiligheid en brandpreventie binnen maar ook buiten zone.
 
Hiervoor gebruiken we moderne, laagdrempelige en gebruiksvriendelijke middelen zoals de website www.ikcheckmijnzaak.be
 
Via deze site kunnen exploitanten snel, eenvoudig en anoniem hun publiek toegankelijke inrichting of PTI op brandveiligheid testen. 
Het resultaat kan vervolgens gebruikt worden om een controle voor te bereiden of bijsturingen te doen alvorens een controle aan te vragen, maar men kan ook gewoon zelf met de aanbevelingen aan de slag gaan.
 
De boodschap die we hiermee willen geven is dat de hulpverleningszone er is om de exploitanten te ondersteunen om te komen tot meer brandveiligheid en niet om hen te controleren. En daar wordt iedereen beter van! Want helpen helpt.
 
Publieksprijs – STEM NU!
Naast de nominatie maakt het project “www.ikcheckmijnzaak.be” ook kans op de publieksprijs. Hiervoor kan gestemd worden tot 18 uur op 15 november 2023. Stemmen kan via een onlineformulier via https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeLPrSRY4_eLypEIy6wQBExgbc67VJQOoCxcY_HnBEybK0N0A/viewform
 
 
Fireforum zal op 16 november 2023 voor de zevende maal de Fireforum Awards uitreiken.