Formulier brandweerman

Wil je brandweerman (m/v/x) worden? 
Laat dan hier je gegevens achter voor onze personeelsdienst. 

Door dit formulier in te vullen, geef je aan geïnteresseerd te zijn. Dit is echter geen sollicitatie.
Wanneer er vacatures openverklaard worden, zal je je kandidaat moeten stellen. De personeelsdienst zal je per e-mail contacteren wanneer er openstaande vacatures zijn.

 

 

* = verplicht

Contactgegevens
Wat is je hoogste behaalde diploma?
Als je een masterdiploma hebt, kan je aangenomen worden in de graad van officier. Wil je officier bij de brandweer worden?
Gemeente waar(voor) ik werk:
Post
Hou er rekening mee dat als je voor meerdere posten solliciteert, je deelneemt aan meerdere, verschillende selectieprocedures. Je zal op gesprek moeten komen bij post A én post B.
Hoe ver woon je van de brandweerpost? Ga na hoe lang het zou duren om op de post te geraken bij normaal verkeer (in minuten).
Wij vragen dat onze vrijwilligers op minder dan vijf minuten van de post wonen. Zou je willen verhuizen?
Tijdens de week dat hij of zij van dienst is (1 week op 4), moet de beroepsbrandweerman beschikbaar zijn voor interventies. Dat wil zeggen dat je in die week op minder dan vijf minuten van de post moet verblijven.
Voorwaarden
Elke brandweerman moet verplicht een rijbewijs B hebben. Als je aangeeft dat je nog geen rijbewijs hebt, moet je er rekening mee houden dat je dit moet behalen voor je solliciteert. Ook deelnemen aan de proeven voor het FGA is niet mogelijk als je geen rijbewijs hebt.
Je hebt een Federaal Geschiktheidsattest (FGA) nodig om te kunnen solliciteren voor een operationele functie bij een hulpverleningszone.
De fysieke proeven van het FGA vervallen na twee jaar.
Ik werk bij hulpverleningszone